​Sprøjteopgaver

​Giftsprøjtninger øde­lægger ikke alene skadedyr, men også de nyttige insekter. Sprøjtemidlerne kan bekæmpe svampesygdommene; men mange planter og afgrøder kan også tage skade, hvis man ikke er særdeles forsigtig og meget kyndig in­den for dette område. Det tilrådes derfor private haveejere, som ikke skal leve af de frembragte planteprodukter, i så stor udstrækning som mulig at undlade at besprøjte havens planter og jord.

Årsagen til mange forgiftninger i de private haver er oftest den umådehold­ne anvendelse af giftstofferne. For­skrifterne på emballagen skal nemlig følges meget nøje. Man får ikke dob­belt så god virkning af kemikalierne ved at anvende dobbelt dosis.

De anførte mængder må altid betragtes som absolut maksimum! Der anvendes i de danske privathaver hvert år tonsvis af giftstoffer uden grund og oftest med en negativ virkning på planteliv, dyre­liv og menneskeliv i haven.

Kontakt os

Lad os hjælpe med at sikre, at dine træer er sunde, sikre og smukke.

​Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk

Erfarne skovplejeeksperter

​Bæredygtig skovpleje

Vi sætter vores kunder i fokus

Kontakt os hvis ud vil høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde dit skovområde, eller vil du have et tilbud på skovservice? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Når du har fortalt os om dit skovareal og dets behov for pleje, kan vi udforme dig en fast pris på at vedligeholde det for dig.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi varetager renholdelse, vedligeholdelse og pleje af juletræer samt pyntegrønt, læbælter og skovrejsning.

Kontaktoplysninger

Præstborg

Skjernvej 217, 6973 Ørnhøj

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk