Professionel topkapning – for et sikkert og komplet resultat

Vi fjerner træer i skove og parker

Topkapning af træer er en teknik, som bruges enten til blot at lave en delvis beskæring af træet, men også når træet skal fældes uden at have en faldzone hvor træet kan falde. Generelt er topkapning en vanskelig opgave, og bør derfor altid udføres af professionelle med det rigtig udstyr og erfaring – og her kommer vores erfarne arborister fra Præstborg ind i billedet.


Vi udfører alle opgaver med topkapning af træer, og vi har både udstyret og kapaciteten til at varetage større opgave med flere træer, herunder i offentlige skovområder og parker. Med udgangspunkt Ørnhøj mellem Holstebro og Herning tager vi hånd om topkapning, beskæring og træfældning for kunder i både Midtjylland og Vestjylland.


Få fældet dit træ uden risiko og skader

Man vælger at topkappe et træ, når det ikke er muligt at fælde træet ved jorden – f.eks. på grund af manglende plads. Topkapning er en vanskelig disciplin og kræver både erfaring, håndelag og professionelt udstyr. Arbejdet er derfor forbundet med en vis risiko – både for vedkommende, der udfører arbejdet og for den omkringliggende beplantning, der kan lide skade, hvis ikke arbejdet gøres nænsomt.


Med vores professionelt uddannede topkapper er du sikret et ansvarligt stykke arbejde, der tager højde for alle sikkerhedsforanstaltninger. Uanset om der er tale om et mindre træ eller mange store træer – vi tager hånd om det hele og tilbyder altid et resultat, der står færdigt til den aftalte tid. Hvis du skal bruge de tømmer der kommer ud af det, kan vi også tage det ud igennem vores savværk.

Kontakt os for en pris på fældning af træer og topkapning

Skal du have fældet et træ, hvor det er nødvendigt med topkapning af træet inden, så er du meget velkommen til at kontakte os og få en pris på din opgave. Har du flere ting, der skal ordnes på dit skov- eller parkområde, så tilbyder vi en omfattende skovservice, hvor vi eksempelvis også kan tilbyde skovrejsning og læplantning.

Kontakt os

Lad os hjælpe med at sikre, at dine træer er sunde, sikre og smukke.

​Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk

Erfarne skovplejeeksperter

​Bæredygtig skovpleje

Vi sætter vores kunder i fokus

Kontakt os hvis ud vil høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde dit skovområde, eller vil du have et tilbud på skovservice? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Når du har fortalt os om dit skovareal og dets behov for pleje, kan vi udforme dig en fast pris på at vedligeholde det for dig.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi varetager renholdelse, vedligeholdelse og pleje af juletræer samt pyntegrønt, læbælter og skovrejsning.

Kontaktoplysninger

Præstborg

Skjernvej 217, 6973 Ørnhøj

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk