Etablering & renovering af have og park​

Din professionelle samarbejdspartner

​Hos Præstborg skovpleje har vi solid erfaring med anlæg af have, og etablerer i dag haver og grønne anlæg for såvel private, erhvervsvirksomheder som offentlige institutioner. Som professionel samarbejdspartner sætter vi en ære i at skabe de bedste grønne områder, så du ved haveanlæg får kompetent og kvalificeret rådgivning og løsningsforslag. Måske kan vi komme med en idé eller to, du ikke selv havde set?

Vi tager naturligvis altid udgangspunkt i kundens behov, ønsker og budget. Det er vigtigt, at du hele vejen igennem føler dig tryg ved anlæg af have, så den bliver præcis og helst lidt bedre, end du havde forventet. Vi er ikke tilfredse med anlæg af have, før du er det.

Hos os har vi viden, erfaring og det rette maskinel til at trylle den mest kedelige plet jord om til en smuk have. Hver eneste have og hver eneste grund er unik, og der er mange muligheder at vælge imellem – skal det være en brugshave, skal det være nemt at vedligeholde, skal det være en parklignende have, eller skal den have en masse små bede og hyggekroge? Eller bare lidt af det hele?

Kontakt os

Lad os hjælpe med at sikre, at dine træer er sunde, sikre og smukke.

​Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk

Erfarne skovplejeeksperter

​Bæredygtig skovpleje

Vi sætter vores kunder i fokus

Kontakt os hvis ud vil høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde dit skovområde, eller vil du have et tilbud på skovservice? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Når du har fortalt os om dit skovareal og dets behov for pleje, kan vi udforme dig en fast pris på at vedligeholde det for dig.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi varetager renholdelse, vedligeholdelse og pleje af juletræer samt pyntegrønt, læbælter og skovrejsning.

Kontaktoplysninger

Præstborg

Skjernvej 217, 6973 Ørnhøj

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk