Om Præstborg skovpleje​

Mange års erfaring inden for skovpleje og vedligeholdelse

Præstborg har mange års erfaring inden for skovpleje. Vi varetager renholdelse, vedligeholdelse og pleje af juletræer samt pyntegrønt, læbælter og skovrejsning. Vi dækker hele Midtjylland og fungerer som samarbejdspartner til Skovdyrkerforeningen og HedeDanmark. Præstborg fører et tæt samarbejde med begge og opfordrer til, at den pågældende opgave faktureres igennem dem, og vi derved udfører opgaven.

Skal du være vores næste tilfredse kunde? Hos Præstborg lever vi op til enhver aftale der er indgået mellem vore kunder og os. Vi udfører arbejdet til aftalt tid og overskrider aldrig en tidsfrist. Vi er stolte af vores håndværk indenfor skovpleje og udfører udelukkende professionelt kvalitetsarbejde.

Vedligeholdelse af juletræer samt pyntegrønt

Vedligeholdelse af juletræer samt pyntegrønt skal foretages på de rigtige tidspunkter af året. Velholdte kulturer er nemmere at arbejde i og giver smukkere træer. Præstborg kan hjælpe dig med pleje af dine træer. Alt fra vedligeholdelse og renholdelse af juletræskulturer i forskellige aldre og formregulering af dine træer. Vi har desuden kendskab til de almindeligste skadedyr i juletræer og pyntegrønt samt udtynding i ældre klippegrøntsbevoksninger, herunder kvalitetskrav til salgbart klippegrønt.

Vi råder selvfølgelig over alle de nødvendige redskaber så som almindelig bredsprøjte, rækkegående sprøjte med påmonteret gødningsudlægger, bundklipper og rækkegående slagleklipper samt rotorharve.

De første år efter plantningen af nye træer og buske er ukrudtsbekæmpelse den vigtigste pleje. Selv små mængder ukrudt vil bruge både vand og næringsstoffer og dermed reducere væksten. Med en alsidig maskinpark og mange års erfaring tilbyder Præstborg pleje, vedligeholdelse og renholdelse året rundt. Vi varetager opgaver både indenfor det private og offentlige område og giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os på telefon +45 40 14 94 10 eller på ml@praestborg.dk.

Kontakt os

Lad os hjælpe med at sikre, at dine træer er sunde, sikre og smukke.

​Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk

Erfarne skovplejeeksperter

​Bæredygtig skovpleje

Vi sætter vores kunder i fokus

Kontakt os hvis ud vil høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde dit skovområde, eller vil du have et tilbud på skovservice? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Når du har fortalt os om dit skovareal og dets behov for pleje, kan vi udforme dig en fast pris på at vedligeholde det for dig.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi varetager renholdelse, vedligeholdelse og pleje af juletræer samt pyntegrønt, læbælter og skovrejsning.

Kontaktoplysninger

Præstborg

Skjernvej 217, 6973 Ørnhøj

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk