Skovrejsning med klargøring, plantning og vedligehold​

Vi har mange års erfaring med skovrejsning

Står du for et projekt, hvor der skal rejses en ny skov? Eller drømmer du om at anlægge et skovområde på din private bopæl? Så kan vi ved Præstborg hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig professionel skovrejsning, og vi hjælper med at klargøre jorden, plante træerne og løbende at vedligeholde både store og små områder.

Skal du have rejst en skov i Holstebro, Herning eller et andet sted i Midt- og Vestjylland, så kommer vi gerne ud og tage hånd om det for dig. Vi har mange års erfaring med forskellige former for skovrejsning, og vi ved derfor alt om at skabe de bedst mulige forudsætninger og omstændigheder for træerne på det nye skovområde. Vi tilbyder også efterfølgende skovservice & skovpleje samt læplantning.

Vælg en miljøvenlig løsning – og samarbejdspartner

I en tid, hvor der stadig kommer et større og større fokus på bæredygtighed og miljøvenlige løsninger, finder mange også ud af, at skovrejsning netop er et utroligt bæredygtigt tiltag. Vi sidder derfor også klar til at hjælpe dig, hvis du på et kommunalt projekt skal gøre det offentlige grønnere, eller hvis du som ansat i en privat virksomhed har til opgave at starte miljøvenlige tiltag i firmaet.

Skovrejsning kan samtidig være et omstændigt projekt, men her er vi klar til at hjælpe dig fra start til slut. Hvilke træer skal plantes? Hvordan skal jorden forberedes? Med os ved din side tager vi hånd om alle de nødvendige foranstaltninger og sørger for en ny, sund og velvoksende skov.

Ring eller skriv til os for en pris på en ny skov

Vil du høre mere om, hvorfor vi er det helt rigtige valg af samarbejdspartner til skovrejsning for dig, eller vil du have en pris på dit arbejde? Så er du altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om dit projekt med skovrejsning.

Kontakt os

Lad os hjælpe med at sikre, at dine træer er sunde, sikre og smukke.

​Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk

Erfarne skovplejeeksperter

​Bæredygtig skovpleje

Vi sætter vores kunder i fokus

Kontakt os hvis ud vil høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde dit skovområde, eller vil du have et tilbud på skovservice? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Når du har fortalt os om dit skovareal og dets behov for pleje, kan vi udforme dig en fast pris på at vedligeholde det for dig.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi varetager renholdelse, vedligeholdelse og pleje af juletræer samt pyntegrønt, læbælter og skovrejsning.

Kontaktoplysninger

Præstborg

Skjernvej 217, 6973 Ørnhøj

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk