Arborist til alle opgaver med træer og skove

Vi varetager store og små projekter

Skal du have fældet en større samling træer? Eller leder du efter en fagperson, der kan stå for at pleje og vedligeholde skove og naturparker? Så finder du ved Præstborg en kompetent og erfaren arborist med speciale i træpleje og skovservice. Uanset hvilken form for service af skov- og parkområder, du skal have lavet, så kan vi hjælpe dig med det.

Har du brug for et få en arborist ud til en opgave i Herning, Holstebro eller andre steder i Midtjylland og Vestjylland, så kommer vores erfarne personale gerne ud og hjælper dig. Vi tager hånd om opgaver for både private husejere, virksomheder og offentlige institutioner, og med vores kompetencer og kapacitet er vi særligt velegnede til store projekter.

Få klaret dit grønne arbejde af en arborist

Ved Præstborg kan vi tilbyde en fast arboristservice, hvor vi løbende sørger for at vedligeholde dit grønne områder, herunder skove og parker. Her kan vi tilbyde flere forskellige ydelser, og vi kan blandt andet hjælpe med:

-​Beskæring, topkapning og træfældning

-​Skovrejsning

-​Skovpleje

-​Læplantning

Uanset hvad vi skal hjælpe med, så arbejde vi med udgangspunkt i at skabe de bedste forudsætninger for at naturen fortsat kan trives og vokse. Vi ønsker nemlig at fremme biodiversiteten og samtidig sikre dig et skovområde, der ser ud, som du ønsker.

Skal vi sørge for dit skovområde?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad en arborist kan hjælpe dig med, eller hvis du vil have et tilbud på dine opgaver. Vi sidder altid klar til at vejlede og rådgive dig, når du har brug for det. Vi mener nemlig, at vores skove, parker og grønne arealer landet over, nu er vigtigere end nogensinde før.

Kontakt os

Lad os hjælpe med at sikre, at dine træer er sunde, sikre og smukke.

​Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk

Erfarne skovplejeeksperter

​Bæredygtig skovpleje

Vi sætter vores kunder i fokus

Kontakt os hvis ud vil høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde dit skovområde, eller vil du have et tilbud på skovservice? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Når du har fortalt os om dit skovareal og dets behov for pleje, kan vi udforme dig en fast pris på at vedligeholde det for dig.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi varetager renholdelse, vedligeholdelse og pleje af juletræer samt pyntegrønt, læbælter og skovrejsning.

Kontaktoplysninger

Præstborg

Skjernvej 217, 6973 Ørnhøj

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk