Skræddersyede løsninger i eget savværk

Få det perfekte tømmer i vores savværk

Hos Præstborg Skovpleje har vi eget savværk, som gør det muligt for os at opskære tømmer i lige nøjagtig de dimensioner, opgaven måtte kræve. Det giver os den fordel, at vi kan opskære træet så det passer perfekt ind til det eksisterende træværk, så det giver den flottest mulige afslutning.


Har du brug for at få skåret brædder eller planker præcist ud, så tager vi os af opgaven på vores savværk, der ligger i Ørnhøj ikke så langt fra Holstebro og Herning. Her kan du således nemt og hurtigt komme forbi, hvis du bor et sted i Vestjylland eller Midtjylland.

 
Vi skærer træet til som du ønsker det

I vores savværk skærer vi træ ud fra mange forskellige sorter, og vi kan tilbyde et stort udvalg af muligheder i forhold til, hvilken beskæring du ønsker. Vi tager både imod enkelte opgaver og indgår i faste samarbejder, så uanset om du skal bruge nogle enkelte planker til en bordplade, eller som håndværker leder efter en fast leverandør af tømmer til træterrasser, facadebeklædning og lignende, så kan vi hjælpe dig.

 
Foruden vores arbejde på savværket tilbyder vi også ydelser som skovpleje og træfældning. Ønsker du derfor, at vi plejer et større skovområde, hvor der skal fjernes et eller flere træer, så kan vi hjælpe dig med at sørge for, at træet får et fortsat liv og ikke går til spilde. For os er det nemlig vigtigt, at vi leverer et bæredygtigt stykke arbejde, der er til gavn for naturen.

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag

Hvis du har spørgsmål til, hvad vi kan klare på vores savværk, eller hvis du vil høre mere om vores priser på brædder, planker og andet tømmer, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt os

Lad os hjælpe med at sikre, at dine træer er sunde, sikre og smukke.

​Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk

Erfarne skovplejeeksperter

​Bæredygtig skovpleje

Vi sætter vores kunder i fokus

Kontakt os hvis ud vil høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde dit skovområde, eller vil du have et tilbud på skovservice? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Når du har fortalt os om dit skovareal og dets behov for pleje, kan vi udforme dig en fast pris på at vedligeholde det for dig.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi varetager renholdelse, vedligeholdelse og pleje af juletræer samt pyntegrønt, læbælter og skovrejsning.

Kontaktoplysninger

Præstborg

Skjernvej 217, 6973 Ørnhøj

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk