Vedligeholdelse af skove og juletræer med skovpleje

Vi få plejet og passet dit skovområde professionelt

Ved Præstborg finder du en kompetent partner til skovpleje af offentlige og private skove, juletræsplantager, offentlige parker og meget andet. Vi har mandskabet, materialerne, erfaringen og kendskabet til alle de forskellige grene af skovpleje, så du trygt og sikkert kan overlade opgaven med vedligeholdelse af udendørsarealer i vores grønne hænder og fingre.

Leder du efter et professionelt firma, der kan hjælpe til med skovpleje i enten Vestjylland eller Midtjylland, så er du kommet til de helt rette. Vi holder til mellem Herning og Holstebro, hvorfra vi nemt og hurtigt kan komme ud i hele området. Vi er således også klar til at hjælpe dig!

Skovpleje sikrer et øget udbytte

Mens vi har en stor viden inden for et bredt udvalg af skovpleje, så har vi særligt specialiseret os i vedligeholdelse af juletræer. Her kan vi eksempelvis tilbyde mekanisk renholdelse og økologisk vedligeholdelse, der giver dig smukke og velplejede juletræer og pyntegrønt, du kan sælge. Men den rette pleje, kan du nemlig forvente, at træerne får en større nålefylde, flere nåleårgange, en flottere farve, flere grene og øget frosttålsomhed.

Uanset hvilken form for skovområde, plantage eller park, vi skal vedligeholde og pleje for dig, så sørger vi for at fjerne ukrudt, gøde tilstrækkeligt og sikre optimale vækstbetingelser for dine træer og planter. Vores skovpleje er således din kvalitetssikre vej mod en sund, flot voksende og velplejet skov.

Kontakt os for spørgsmål og priser

Uanset om du har brug for hjælp til skovpleje af juletræer, skovrejsning eller andre former for skovservice, så sidder vi altid klar til at rådgive og hjælpe dig. Kontakt os derfor i dag, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du vil have mere at vide om vores priser på skovpleje. Så kan vi i fællesskab finde den rette løsning til dig.

Kontakt os

Lad os hjælpe med at sikre, at dine træer er sunde, sikre og smukke.

​Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk

Erfarne skovplejeeksperter

​Bæredygtig skovpleje

Vi sætter vores kunder i fokus

Kontakt os hvis ud vil høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde dit skovområde, eller vil du have et tilbud på skovservice? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Når du har fortalt os om dit skovareal og dets behov for pleje, kan vi udforme dig en fast pris på at vedligeholde det for dig.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi varetager renholdelse, vedligeholdelse og pleje af juletræer samt pyntegrønt, læbælter og skovrejsning.

Kontaktoplysninger

Præstborg

Skjernvej 217, 6973 Ørnhøj

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk