​Læplantning efter dine behov

​Vi planter læhegn og læbælter

Læplantning har et stort anvendelsespotentiale, og der kan være mange forskellige årsager til at få plantet et læbælte. Ønsker du at omkranse en mark, et jagtområde, langs en vejstrækning eller ind til en have, så kan du med læplantning få en både funktionel og æstetisk løsning, der skærmer for støj og udsyn og i stedet skaber et smukt og naturligt udtryk.

Ved Præstborg hjælper vi både offentlige institutioner, erhvervsdrivende og privatkunder med læplantning, og vi udformer alle vores løsninger efter kundens behov. Fra vores base, der ligger mellem Herning og Holstebro, kan vi komme ud og plante læbælter overalt i både Vestjylland og Midtjylland. Leder du efter hjælp med skovrejsning eller andre former for plantning her, er du kommet til de helt rette.

Vi klarer hele opgaven med læplantning

For at sikre et komplet, smukt og langtidsholdbart resultat med din læplantning, tager vi hånd om hele opgaven for dig. Vores service indebærer derfor både, at vi bearbejder jorden, planter de nye træer eller hække og afslutningsvist yder vedligeholdende service på læbæltet.

Vores primære mål er altid at levere kvalitetsresultater og en imødekommende service. Derfor stiler vi altid efter en indgå i en god dialog med vores kunder, så vi fra starten får afklaret, hvad du forventer af os, og hvordan vi bedst muligt kan sikre dig et tilfredsstillende resultat til tiden. Det er nemlig den sikreste vej til vellykkede samarbejder.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Vi udformer dig gerne et tilbud specifikt på din opgave, når vi kender til omfanget af den og dine præcise ønsker. Kontakt os derfor gerne i dag og fortæl om, hvor du har brug for læplantning. Hvis du har behov for det, så rådgiver vi dig også gerne, så du får den bedst mulige løsning.

Kontakt os

Lad os hjælpe med at sikre, at dine træer er sunde, sikre og smukke.

​Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk

Erfarne skovplejeeksperter

​Bæredygtig skovpleje

Vi sætter vores kunder i fokus

Kontakt os hvis ud vil høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde dit skovområde, eller vil du have et tilbud på skovservice? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Når du har fortalt os om dit skovareal og dets behov for pleje, kan vi udforme dig en fast pris på at vedligeholde det for dig.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi varetager renholdelse, vedligeholdelse og pleje af juletræer samt pyntegrønt, læbælter og skovrejsning.

Kontaktoplysninger

Præstborg

Skjernvej 217, 6973 Ørnhøj

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 14 99 02

E-mail: info@praestborg.dk